Sopivia teholähteitä jo vuodesta yksi

Yritys

Cool Power Solutions Oy on vuonna 2001 perustettu täysin suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva tekninen maahantuontiyhtiö, joka keskittyy henkilökohtaiseen palveluun niin asiakkaiden kuin toimittajienkin kanssa. Varmistaaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen teknisen osaamisen ja palvelun olemme keskittäneet voimavaramme erityisesti kokonaisvaltaiseen teholähderatkaisujen tarjoamiseen.

 

Yleisimpiä sovelluskohteita ovat mm:

• Teollisuus: Teholähderatkaisut tehdasautomaatiojärjestelmiin, mittaus- ja testauslaitteisiin, ohjausjärjestelmiin ja instrumentointilaitteisiin.

• Teknologia: Teholähderatkaisut LED-valaistukseen, audio-visuaalisiin laitteisiin, telekommunikaatiojärjestelmiin, tietoteknisiin laitteisiin.

• Tietotekniikka: Varavoimajärjestelmät sekä teholähteet tietoteknisiin laitteisiin ja verkkosovelluksiin.

• Terveydenhuolto: Medical-hyväksytyt teholähderatkaisut sekä laboratorioympäristössä että potilaan lähellä käytettävien laitteiden tehonsyöttöön, luokan II mukaiset teholähteet itsehoitolaitteille, korkeatehoiset tuulettimettomat ratkaisut äänettömyyttä vaativilla hoitoalueilla käytettäville laitteille sekä DC-DC muuntimet edellä mainittujen laitteiden osiksi.

• Liikenne: Ilmailu ja raideliikenteen ratkaisuihin soveltuvat DC-DC muuntimet sekä trukki- ja ajoneuvokäyttöihin soveltuvat DC-DC muuntimet ja invertterit.

Palvelupakettimme on rakennettu tarjoamaan kustannustehokkaat ratkaisut kunkin asiakkaan vaatimalla palvelutasolla.

 

Yhteistyö

Ratkaisukeskeinen toiminta on ydinajatuksemme, ja se merkitsee henkilökohtaista ja läheistä yhteistyötä yhteistyökumppaniemme kanssa varmistaaksemme asiakkaillemme parhaat markkinoiden hyväksymät tuotteet ja osaavan konsultoivan palvelun ja toisaalta taataksemme toimittajillemme käyttöön teknisen osaamisemme ja markkinatuntemuksemme. Kattavan kumppaniverkostomme avulla voimme lisäksi tarjota parhaan tuen ja palvelutason.

Mikäli vakioteholähde ei täytä käyttökohteesi erityisvaatimuksia, voimme useissa tapauksissa tarjota modifioidun ratkaisun markkinoiden laajimmasta perustuotevalikoimastamme.

 

Laaja tuotevalikoima

Cool Power on sitoutunut tulemaan yhdeksi johtavista teholähderatkaisujen toimittajista Suomessa, käsittäen AC/DC teholähteet, laturit, DC/DC muuntimet, AC/AC muuntajat, DC/AC invertterit sekä varavoimalaitteet. Pyrimme tarjoamaan alan laajimman tuotevalikoiman ohella verrattoman teknisen ja logistisen asiakastuen.

 

Tavoite

Kunnianhimoinen tavoitteemme on rakentaa tinkimättömästi omille vahvuuksillemme ja punnituille toimintatavoillemme. Aiomme jatkossakin menestyä työssämme ja tehdä kaikkemme ollaksemme asiakkaittemme ja toimittajiemme meille osoittaman luottamuksen arvoisia.

 

Haluamme auttaa sinua menestymään omalla alallasi.


Tiina ja Jari
Cool Power Solutions Oy