Ulkoiset

Ulkoiset AC-DC teholähteet

Ulkoiset AD/DC teholähteet

Cool Power tarjoaa kattavan valikoiman pistorasiaan liitettäviä monikäyttöisiä AC/DC teholähteitä.

Mikäli esillä oleva vakiotuote ei aivan vastaa tarvettasi, konsultoimme mielellämme mahdollisiin tuotemodifikaatioihin liittyvissä asioissa sekä hyödynnämme tarvittaessa kumppanuusverkostoamme korvaavan ratkaisun löytämiseksi.

 

Plug-in malliset AC/DC teholähteet

Täältä löydät suoraan pistorasiaan liitettävät, kiinteän lähtöjännitteen antavat mallit. Valikoima käsittää myös eri maiden vaihdettavalla tuloliitännällä toteutetut universaalit mallit.

 

Desktop malliset AC/DC teholähteet

Täältä löydät verkkojohdolla pistorasiaan liitettävät, kiinteän lähtöjännitteen antavat mallit – joko vaihdettavalla tai kiinteällä verkkojohdolla. Valikoima käsittää myös sellaiset vaihdettavalla tuloliitännällä varustetut mallit, joihin voidaan liittää myös verkkojohto.

 

Yleismalliset AC/DC teholähteet

Tuoteluokka käsittää ulkoiset mallit, joiden lähtöjännite on valittavissa ja/tai toimitus sisältää verkkoliitännän lisäksi myös valikoiman erilaisia DC-plugeja.

 

Säädettävät AC/DC teholähteet

Tuoteluokka käsittää ulkoiset mallit, joiden lähtöjännite on yleismalleista poiketen säädettävissä itse tuotteessa. Verkkojohdot ja DC-plugit tulee tarvittaessa tilata erikseen.

 

USB-laturit

Täältä löydät USB-lähdöllä toteutetut ja nimenomaan USB-laitteiden tehonsyöttöön suunnitellut AC/DC virtalähteet.

 

Lineaaripowerit

Hakkuriteholähteiden lisäksi saatavilla on myös lineaaritekniikkaan perustuvia ulkoisia virtalähteitä, joko reguloidulla tai reguloimattomalla lähtöjännitteellä.Näytä Taulukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 206

Sivu
/ sivu
Aseta laskeva suunta
Näytä Taulukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 206

Sivu
/ sivu
Aseta laskeva suunta