1200 VA Kehikkoon asennettava Line-Interaktiivinen UPS-laite FGCERAPL1202RSCH


• Line-Interaktiivinen tekniikka
• Teholuokka: 1200 VA
• Varakäyntiaika: 10 min tyypillisellä kuormalla
• Helppolukuinen monitoiminäyttö
• 5 akkuvarmennettuja Suko-lähtöä
• Soveltuu palomuurien, keskittimien, kytkimien ja reitittimien varmistamiseen
• Automaattinen jännitteen vakavointi (AVR)
• USB liitäntä laitteen hallinnointia varten
• TecnoManager UPS-hallintaohjelmisto ladattavissa
• Väri: musta
Nimike
FGCERAPL1202RSCH
FGCERAPL1202RSCH on Line-Interaktiiviseen tekniikkaan perustuva kehikkoonasennettava, räkkimallinen 1200VA:n UPS-laite, joka on varustettu viidellä etupaneeliin sijoitetulla akkuvarmennetulla suko-lähdöllä.

Edullisista UPS-laitteista tunnettu Tecnoware on tuonut markkinoille edullisen ja helppokäyttöisen kehikkomallisen UPS-laitteen, jonka suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota laitteen virrankulutuksen pienentämiseen. UPS suojaa siihen kytketyt laitteet ja arvokkaat tiedostot sähkökatkoksilta sekä lyhytaikaisilta ali- ja ylijännitteiltä.

Line-Interaktiiviseen tekniikkaan perustuvat UPS-laitteet suojaavat yleisimmiltä sähköverkon häiriöiltä kuten sähkökatkoksilta sekä lyhyt- että pitkäaikaisilta ali- ja ylijännitteiltä. Ne soveltuvat erinomaisesti modeemien, reitittimien, kytkimien, PC-koneiden, työasemien ja pienten palvelimien suojaukseen koti- ja toimistoympäristössä sekä kassa-, automaatio- ja hälytys- sekä videovalvontajärjestelmien suojaukseen eri käyttökohteissa.
Aktiivisella tehokerroinkorjauksella varustettujen työasemien, palvelimien, lamppujen ja moottorien syötön varmistamiseen suosittelemme puhdasta siniaaltoa tuottavia malleja.

Virranhallintaominaisuuksien lisäksi laitteen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota sen muotoiluun, äänettömyyteen ja helppokäyttöisyyteen etupaneeliin sijoitettujen suko-rasioiden sekä uuden LED-näytön ansiosta.

UPSit on varustettu viidellä etupaneeliin sijoitetulla akkuvarmennetulla suko-lähdöllä. Lisäksi UPS-laitteessa on RJ11/45 liitäntä tele-/datalinjan suojausta varten sekä USB-liitäntä UPSin ja hallintaohjelmistolla varustetun tietokoneen väliseen tiedonsiirtoon. TecnoManager hallintaohjelmisto on ladattavissa veloituksetta. Tuloliitäntänä laitteen takapaneelissa on IEC320-C14 mukainen kojeliitin.

Mallisarja käsittää seuraavat teholuokat:
1200 VA (n. 840 W), akusto 1 x 7,2Ah
Tekniset tiedot
NimikeFGCERAPL1202RSCH
Antoteho1200 VA
Lähtöjännite230 VAC ± 5%
Tulojännite230 VAC +20% -25%
TekniikkaMuokattu siniaalto
Äänenpaine< 40 dBA at 1 m
Varakäyntiaika10 min tyyp.
Akusto1 x 12V 7,2Ah
Käyttölämpötila-alue0…+40 °C
KotelointiKehikkoon
KotelointiluokkaIP20
Tuloliitäntä3-nap IEC320-C14
Lähtöliitäntä3-nap EU schuko rasia
VäriMusta
Mitat438 x 88 x 230 mm (2U)
Paino6,5 kg
TuotemerkkiTecnoware
Pakkauskoko1
Saatavuustieto2 - 3 vkoa
Kirjoita arvostelu
Vain rekisteräityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Kirjaudu tai luo tili