15 W tasoon kiinnitettävä USB-C laturi, 9-32/5 VDC 3,0 A PVPRO-C


• Tulojännite: 9 - 32 VDC
• Yksi 5V USB-C lähtö 3,0 A
• Tunnistaa liitetyn laitteen
• LED-ilmaisu
• Tuloliitäntä: 6,3 mm lattaliittimet
• Lähtöliitäntä: integroitu USB-C
• Kotelointi: Paneelin läpi asennettava
• Kotelointiluokka: IP30
• Käyttölämpötila-alue: -25…+55 °C
• Paino: 20 g
Nimike
PVPRO-C
PVPRO-C on tason läpi asennettava ajoneuvokäyttöön suunniteltu 9-32V tulojännitteellä toimiva yksilähtöinen 5V 3,0A antava USB-C laturi.

Älypuhelimien ja tablettien lisääntynyt käyttö on luonut tarpeen helppokäyttöiselle kiinteästi asennettavalle latausjärjestelmälle, joka sopii liikkuvalle kalustolle kuten linja-autoihin. PowerVerter USB-laturit voi asentaa helposti mihin tahansa ajoneuvoon suoden sekä kuljettajalle että matkustajille latausmahdollisuuden yleismallisen USB-C liittimen kautta.

DC-syötöllä toteutettu muunnin syrjäyttää erillisen verkkosähkötarpeen ajoneuvoissa. 5 VDC jännite on turvallisempi ja kokonaishyötysuhteeltaan tehokkaampi ratkaisu kuin verkkosähkö, ja siten myös nopeampi, yksinkertaisempi sekä huomattavasti edullisempi asentaa.

Kaikki PVPRO sarjan tuotteet soveltuvat käytettäviksi sekä 12V että 24V järjestelmissä ilman erillistä asettelua. Edistynyt latauksenhallinta tunnistaa automaattisesti onko kyseessä Apple vai Android laite ja vaihtaa käytettävän latausprosessin sen mukaiseksi. Tämä varmistaa, että kytkitpä laturiin minkä laitteen tahansa; joko Apple, Android, iPad, älypuhelin tai tabletti, laite tulee ladatuksi niin täydellisesti kuin aika ja kapasiteetti sallivat.

PVPRO-C tarjoaa yhden vakiomallisen 5V 3,0A antavan USB-C lähdön, ja se on tarkoitettu asennettavaksi vastamuttetilukituksella joko pinnan läpi tai erilliseen pinta-asennuskoteloon. Lisätarvikkeena on myös saatavilla valmis sulakkeella varustettu asennusjohtosarja, mikä osaltaan helpottaa asennusta sekä suojaa ajoneuvon sisäistä johdotusta.

PowerVerter USB-laturit soveltuvat sekä ammatti- että kuluttajakäyttöön, sillä ne on suunniteltu standardien BS EN50498 ja ISO 7637-2 mukaisiksi ja ovat lisäksi sekä E- että CE-merkittyjä. Laturin kotelo ja asennuskiinnikkeet on valmistettu korkealuokkaisesta iskunkestävästä V-0 mukaisesta polykarponaatista sekä elektroniikan luotettavuuden maksimoimiseksi laturin kokoonpano on suoritettu tietokoneohjatulla pintaliitostekniikalla.
Tekniset tiedot
NimikePVPRO-C
Antoteho15 W
Lähtöjännite5,0 VDC
Antovirta3,0 A
Tulojännite9 -32 VDC
Hyötysuhde90%
TekniikkaHakkuri, reguloitu
Käyttölämpötila-alue-25…+55 °C
KotelointiTasoon kiinnitettävä
KotelointiluokkaIP30
TuloliitäntäLattaliittimet 6,3 mm
LähtöliitäntäUSB C
VäriHarmaa
MitatØ37 x 34 mm
Paino20 g
TuotemerkkiAlfatronix
Pakkauskoko1
Saatavuustieto2 - 3 vkoa
Kirjoita arvostelu
Vain rekisteräityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Kirjaudu tai luo tili