15 W tasoon kiinnitettävä USB-laturi asennuskotelossa, 9-32/2x5 VDC 2x1,5 A PVPRO-D-ASSY


• Tulojännite: 9 - 32 VDC
• Kaksi 5V USB-lähtöä 2x1,5 A
• Tunnistaa liitetyn laitteen
• LED-ilmaisu
• Tuloliitäntä: johdot vapain päin
• Lähtöliitäntä: integroitu USB A
• Kotelointi: Esiasennettuna USB-POD koteloon
• Kotelointiluokka: IP30
• Käyttölämpötila-alue: -25…+55 °C
• Paino: 129 g
Nimike
PVPRO-D-ASSY
PVPRO-D-ASSY on pinta-asennuskotelolla varustettu tasoon kiinnitettävä ajoneuvokäyttöön suunniteltu 9-32V tulojännitteellä toimiva kaksilähtöinen 5V 3A antava USB-laturi.

Älypuhelimien ja tablettien lisääntynyt käyttö on luonut tarpeen helppokäyttöiselle kiinteästi asennettavalle latausjärjestelmälle, joka sopii liikkuvalle kalustolle kuten linja-autoihin. PowerVerter USB-laturit voi asentaa helposti mihin tahansa ajoneuvoon suoden sekä kuljettajalle että matkustajille latausmahdollisuuden yleismallisen USB-A liittimen kautta.

DC-syötöllä toteutettu muunnin syrjäyttää erillisen verkkosähkötarpeen ajoneuvoissa. 5 VDC jännite on turvallisempi ja kokonaishyötysuhteeltaan tehokkaampi ratkaisu kuin verkkosähkö, ja siten myös nopeampi, yksinkertaisempi sekä huomattavasti edullisempi asentaa.

Kaikki PVPRO sarjan tuotteet soveltuvat käytettäviksi sekä 12V että 24V järjestelmissä ilman erillistä asettelua. Edistynyt latauksenhallinta tunnistaa automaattisesti onko kyseessä Apple vai Android laite ja vaihtaa käytettävän latausprosessin sen mukaiseksi. Tämä varmistaa, että kytkitpä laturiin minkä laitteen tahansa; joko Apple, Android, iPad, älypuhelin tai tabletti, laite tulee ladatuksi niin täydellisesti kuin aika ja kapasiteetti sallivat.

Malli PVPRO-D-ASSY malli tarjoaa kaksi vakiomallista 5V 1,5A USB-lähtöä ( tai yhden 3A lähdön). Asennussarja sisältää USB-laturin, pinta-asennuskotelon sekä sulakkeella varustetun johtosarjan, mikä helpottaa asennusta sekä suojaa ajoneuvon sisäistä johdotusta.

PowerVerter USB-laturit soveltuvat sekä ammatti- että kuluttajakäyttöön, sillä ne on suunniteltu standardien BS EN50498 ja ISO 7637-2 mukaisiksi ja ovat lisäksi sekä E- että CE-merkittyjä. Laturin kotelo ja asennuskiinnikkeet on valmistettu korkealuokkaisesta iskunkestävästä V-0 mukaisesta polykarponaatista sekä elektroniikan luotettavuuden maksimoimiseksi laturin kokoonpano on suoritettu tietokoneohjatulla pintaliitostekniikalla.

Laturit soveltuvat standardin EN 50155 mukaisesti rautatiekäyttöön lisäämällä syöttöpuolelle galvaanisesti erotetun PV6I-R DC/DC-muuntimen, jonka avulla voidaan syöttää joko kuutta yksilähtöistä tai neljää kaksilähtöistä USB-laturia tai vastaavasti PV12I-R mallin muuntimen, jonka avulla voidaan syöttää joko 12 yksilähtöistä tai 8 kaksilähtöistä PVPRO sarjan USB-laturia.
Tekniset tiedot
NimikePVPRO-D-ASSY
Antoteho15 W
Lähtöjännite5,0 VDC
Antovirta2 x 1,5 A
Tulojännite9 -32 VDC
Hyötysuhde90%
TekniikkaHakkuri, reguloitu
Käyttölämpötila-alue-25…+55 °C
KotelointiTasoon kiinnitettävä
KotelointiluokkaIP30
TuloliitäntäJohtimet vapain päin
LähtöliitäntäUSB A
VäriHarmaa
Mitat79,3 x 61,7 x 52,8 mm
Paino129 g
TuotemerkkiAlfatronix
Pakkauskoko1
Saatavuustieto2 - 3 vkoa
Kirjoita arvostelu
Vain rekisteräityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Kirjaudu tai luo tili