Esiohjelmoitu akkuvahti ajastimella 9-32 Vdc, 200A, IP65 PT200-T


• Tulojännitealue: 9...32 VDC
• Lähtöjännitealue: 9…32 VDC
• Antovirta: 0…200 A
• Varustettu ajastimella
• Kotelointi: tasoon asennettava
• Iskunkestävä alumiinikotelo
• Liitännät: M10 pultti
• Käyttölämpötila-alue: -25…+60 °C
• Kotelointiluokka IP65
• Transienttisuojaus: ISO7637-2 mukainen
• Sähköstaattinen suojaus: ISO10605, ISO14892 mukainen
• Mitat: 124x97x51 mm
• Paino: 530 g
Nimike
PT200-T
PT200-T on IP65 koteloitu esiohjelmoitu 9-32V 200A antava ajastimella varustettu akkuvahti, joka valvoo akun tilaa puolestasi.

PowerTector on puolijohdetekniikalla toteutettu akkuvahti, joka valvoo syöttävän lähteen jännitettä ja kytkee laitteen irti akusta, mikäli akun jännite putoaa alle esiasetetun arvon. Tämä takaa akulta riittävän jännitteen ajoneuvon käynnistämiseen tai muihin kriittisiin sovelluksiin. Koska lyijyakun syväpurku saattaa aiheuttaa kennojen vahingoittumisen tai lyhentää huomattavasti akun käyttöikää, voidaan PowerTectoria käyttää myös suojalaitteena asettamalla se kytkemään laite irti akusta matalammalla jännitetasolla, mikä vielä suojelee akkua syväpurkautumiselta, mutta maksimoi akun hyötykäytön.

Esiohjelmoidut suojaustasot
Kaikki PowerTector sarjan mallit toimitetaan valikoimalla esiohjelmoituja arvoja, joista voi helposti ja nopeasti valita kuhunkin käyttöön parhaiten soveltuva kytkentäarvo - joko korkeampi tai matalampi riippuen siitä, onko tarkoitus ensisijaisesti estää akkuvahinkoja vai suojata tärkeät laitteet.

Laaja valikoima ja monipuoliset ominaisuudet
PowerTector sarja koostuu kuudesta 10 - 200 A mallista. Tehokkaammat 40- 200 A mallit puolestaan ovat alustaan kiinnitettäviä ja 3-pistekiinnityksen ansiosta ne asettuvat tukevasti myös epätasaiselle alustalle. Lämpö johtuu erityisesti sitä varten suunniteltuun alumiinikoteloon, minkä ansiosta erillisiä jäähdytyselementtejä ei tarvita täydelläkään teholla operoitaessa. Virtajohtimien kiinnitys on näissä toteutettu järeillä pulteilla. Toimitus sisältää tarvittavat liittimet ja ohjelmointiin tarvittavan johdon.

Manuaalinen alasajo
40 - 200 A mallit on varustettu manuaalisella alasajo-ominaisuudella joko sytytysvirtakytkimen tai erillisen käyttökytkimen kautta. Lisäksi 100 - 200 A malleihin voidaan liittää erillinen käsiohjauskytkin, mikä sallii akkuvahdin uudelleen aktivoinnin neljän minuutin ajaksi, jotta välttämättömät toimet voidaan hätätilanteissa toteuttaa.

Hälytys ja poiskytkeytymisen viive
Jännitteen pudottua kymmenen sekunnin ajaksi alle esiasetetun rajan akkuvahti aktivoi 50 s kestävän hälytyksen valitun metodin mukaisesti ennen kuorman irtikytkemistä. Tämä aikana käyttäjällä on mahdollisuus käynnistää kone tai muutoin varmistaa sähkönsyötön jatkuvuus. Ominaisuus on vakiona 40 – 200 A malleissa.

Ajastustoiminto
PowerTector sarjan vakiotuotteiden lisäksi on saatavana ajastustoiminnolla varustetut PT-T mallit, joiden avulla voidaan järjestelmä ajaa hallitusti alas esiasetetun ajan jälkeen. Ajastuksen aikana jännitetaso on edelleen valvottavissa ja syöttö poiskytkettävissä, mikäli jännite laskee alle esiasetetun tason. Akkuvahti aktivoituu automaattisesti uudelleen, kun latausvirta kytketään päälle ja akkujännite on noussut 8,5 volttiin (12V järjestelmässä) tai 17 volttiin (24V järjestelmässä).
Tekniset tiedot
NimikePT200-T
Antoteho6400 W
Säätöalue9 - 32 VDC
Antovirta200 A
Tulojännite DC9 - 32 VDC
SoveltuvuusAkuston suojaamiseen
Eristysjännite>400Vrms
Käyttölämpötila-alue-25…+60 °C
KotelointiTasoon kiinnitettävä
Mitat124 x 97 x 51 mm
Paino530 g
TuotemerkkiAlfatronix
Pakkauskoko1
Saatavuustieto2 - 3 vkoa
Kirjoita arvostelu
Vain rekisteräityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Kirjaudu tai luo tili