60 W akkuvarmennettu AC/DC hakkuriteholähde DIN-kiskoon; 24 VDC 2,5 A CBI6024A


• Laaja tulojännitealue: 90…305 VAC
• Asennettavissa sekä seinälle että DIN-kiskoon
• Yksi säädettävä 60 W lähtö
• Soveltuu useimmille akkutyypeille kuten:
Avoimet lyijyakut, suljetut lyijyakut, Geeliakut, Ni-Cd, Li-Ion
• Automaattinen akun tilan tarkistus- ja testaustoiminnot
• Charging curve IUoUO, constant voltage and constant current
• 4 lataustasoa: Boost, Bulk, Trickle ja Recovery
• Korkea yli 90% hyötysuhde
• Käyttölämpötila-alue: -25…+70 °C (derating)
• Muovikoteloitu suojausluokka II
• Signaalilähdöt: Akun vikatilanne, tulojännite tai akkukäyttö
• Ethernet: SNMP V3, Modbus TCP/IP, HTTPS
Nimike
CBI6024A
CBI6024A on 24VDC 2,5A antava seinälle tai DIN-kiskoon asennettava teholähde-laturi (DC-UPS).

Vaativaan teollisuuskäyttöön suunniteltu CBI60W -sarja on joko seinälle tai DIN-kiskoon asennettava muovikoteloitu 60W AC/DC-tasajännitelähde, joka on varustettu teholähdeyksiköllä, UPS-toiminnolla, älykkäällä 4-tilassa lataavalla lataustoiminnolla sekä akkutesterillä. Erittäin pienen kokonsa ansiosta soveltuu nykyvaatimusten mukaisiin kompakteihin sovelluksiin.

Sarja koostuu kahdesta, joko 12V tai 24V mallista, joiden syöttöjännite on laaja 90-305 VAC (47-63 Hz). Teholähde-laturin lähtöjännite on säädettävissä -10…+20 % nimellisestä. CBI60W sarjan koteloidut DIN-kiskopowerit tarjoavat akkuvarmennuksen ansiosta joustavan jatkuvan tehonsyötön käytettäville laitteille. Johtimien liitäntä on toteutettu ruuviliittimin.

Teholähde-laturissa on automaattinen tehonjako kuormalle, suojaus akuston syväpurkautumisen varalta, latausvirran rajoitin sekä useita erilaisia tarvittaessa lämpötilakompensoituja latausprofiileita Lead Acid, AGM, GEL, NiCd, NiMh, Li-Ion and LiFePO4 akustoille. Laturi suorittaa automaattisen itsetestauksen sekä akun kuntotarkistuksen ja se on varustettu sekä akustisella että monivärisellä LED-tilanneilmaisimilla.

Kuorman lähtö on täysin konfiguroitavissa ja CBI60W-sarjan avulla käyttäjä voi ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä lähtökuorman sovelluksen tyypin mukaan esim:
Kytkeä kuorma pois päältä komennolla Web-palvelimen tai ulkoisen painikkeen kautta
Kytkeä kuorma pois päältä heti, kun verkkovirta on kytketty
Kytkeä kuorma päälle heti, kun verkkovirta katkeaa (hätävalaistus)
Sallia kuormalle virtaa vain tietyn ajan
Ohjelmoida laite syklistä toimintaa varten
Kytkeä kuorman aktivointi ulkoiseen painikkeeseen

CBI60W-sarjan DCUPS-laitteet on etävalvontaa varten varustettu Ethernet SNMP, Modbus TCP/IP ja HTTPS liittymin, mitkä tarjoavat käyttäjälle etäyhtyden IoT-laitteiden kautta DCUPSin parametreihin. Laite toimittaa reaaliajassa mm. tilatietoja, kuten tulojännite, lähtöjännite, antovirta ja teho sekä kuormitustilanne. Käyttäjä voi myös hallinnoida laitteen parametrejä, saada lokitietoja sekä vastaanottaa hälytyksiä. Saatujen tietojen perusteella käyttäjä voi parantaa järjestelmän tehokkuutta ja optimoida järjestelmän energiankulutusta.

Laite on varustettu myös omalla verkkopalvelimella, johon voi muodostaa yhteyden IP-osoitteen avulla, jolloin käyttäjä pääsee hallitsemaan DC-UPS:n konfigurointia Adelviewsystem-liitännän kautta.
br> Teholähde-laturit on lisäksi varustettu käyttäjän vapaasti ohjelmoitavin relelähdöin, laukaisijana vikatieto, tulojännitteen tila, tasasuuntaajan tila tai akustinen summerin hälytys.

Virtalähde on rakennettu eristysluokan II muovikoteloon, jonka suojausluokka on IP20. Tulon ja lähdön välinen eristysjännite on 3000 VAC. Verkkolaitteen erityisen laaja käyttölämpötila-alue on -25 … +70 °C (derating).

CBI sarjan akkuvarmennetut DIN-kiskopowerit soveltuvat mm. teollisuus- ja rakennusautomaatio sovellusten tehonsyöttöön ja ohjaukseen.

Optiona saatavilla on laaja valikoima seinään tai DIN-kiskoon asennettavia akkukaappeja ja -telineitä sekä niihin soveltuvia akkuja.
Esimerkiksi DIN-kiskoon tai seinälle asennettava litium-ioni tekniikkaan perustuva 12Wh akkupankki CBI-BAT12Wh soveltuu erinomaisesti CBI60W-sarjan UPSeille.
Tekniset tiedot
NimikeCBI6024A
Antoteho60 W
Lähtöjännite22,0 - 28,8 VDC
Antovirta2,5 A
Tulojännite90 - 305 VAC
Hyötysuhde≥90%
TekniikkaHakkuri, reguloitu
Eristysjännite3 kVAC
MTBF>300 000 h
Käyttölämpötila-alue-25…+70 °C
KotelointiDIN-kiskoon
TuloliitäntäRuuviliitäntä
LähtöliitäntäRuuviliitäntä
Mitat70 x 91 x 57 mm
Paino400 g
TuotemerkkiAdel
Pakkauskoko1
Saatavuustieto2 - 3 vkoa
Kirjoita arvostelu
Vain rekisteräityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Kirjaudu tai luo tili