Recomin RACM18/W ja RACM30/W AC/DC teholähteet on suunniteltu älykotien kotitalouslaitteisiin sekä terveysteknologian ja informaatiotekniikan sovelluksiin, joissa tarvitaan tukevatekoisia, täydellisesti sertifioituja johdotettuja kojerasiaan asennettavia AC/DC teholähteitä.

RACM18-ER/W ja RACM30-ER/W on luotettava ja erityisen tehokas johdotettu AC/DC teholähde, joka on suunniteltu BF-tason terveysteknologian ja hyvinvointilaitteisiin sekä älykotien kotitalouslaitteisiin ja teollisuuden automaatioratkaisuihin ja älykkääseen kiinteistötekniikkaan.

Teholähteen erityisen laaja käyttölämpötila-alue on -20°C…+80°C ja sitä voidaan käyttää jopa 5000m korkeudella merenpinnasta.

RACM-sarjan teholähteet täyttävät uusimmat turvastandardit, kuten kotitalouslaitteiden EN60335 samoin kuin terveydenhoito- ja terveydenhuoltolaitteiden IEC/EN60601 ja informaatioteknisten laitteiden IEC/EN60950 standardien vaatimukset.

Sisäisellä ylijännitesuojauksella ja kaksoissulakesuojauksella varustetut jännitemuunninmoduulit muodostavat täydellisen kokonaisuuden eikä erilliskomponentteja näin ollen tarvita. Ne mm. läpäisevät Class B vaatimuksen vähintään 6dB alle raja-arvon.

CE-merkityt vakiomallit on varustettu 14cm ja 19cm pituisilla esiasennetuilla tulo- ja lähtöpuolen johtimilla, joten ne ovat helposti asennettavissa kaikkiin yleisimpiin käyttökohteisiin. Valmistaja myöntää RACM-sarjan teholähteille kolmen vuoden takuun.