Recomin R-78B hakkuriregulaattorituoteperhe saa uuden jäsenen; erityisen korkealla hyötysuhteella toimivan 2A läpijuotettavan regulaattorin, joka saavuttaa jopa 96 % hyötysuhteen ilman erillistä jäähdytyslevyä. Mitoiltaan vain 11,5 x 8, 5 x 17,5 mm SIP3 koteloon rakennettujen R-78Bxx-2.0 sarjan hakkuriregulaattorien tehotiheys nousee jopa 17,5W/cm³.

R-78Bxx-2.0 sarjan hakkuriregulaattorit on suunniteltu erityisesti korvaamaan lineaariset 78xx regulaattorit ja ne ovat pinniyhteensopivia TO220 koteloon rakennettujen lineaariregulaattoreiden kanssa. Sarja tarjoaa laajan valikoiman lähtöjännitteitä 1,2VDC … 15VDC ja hyväksyy syöttöjännitteet aina 32VDC asti. Korkean 96 % hyötysuhteen ansiosta vain hyvin pieni energiamäärä häviää lämmöksi.

Jopa 30W teho saavutetaan laajalla -40…+70 °C käyttölämpötila-alueella ilman tarvetta erilliselle jäähdytyselementille, mikä osaltaan pienentää asennuskustannuksia ja säästää samalla tilaa piirilevyllä.

Tarkka lähtöjännitteen regulointi suojelee syöttöjännitteen äkkinäisiltä muutoksilta ja pitää häiriötason matalana sekä lähtöjännitteen vakaana.

L-version 90° kulmassa olevat pinnit auttavat korvaamaan suoraan horisontaalisesti asennetut regulaattorit paikoissa, joissa komponenttikorkeus on kriittinen.

Oikosulkusuojaus, alhaiset rippeli- ja kohinatasot sekä 50mA sisäänmenovirta oikosulkutilanteissa antavat viimeisen silauksen tämän monipuolisen muunninsarjan ominaisuuksille.

Kaikki sarjan muuntimet on sertifioitu IEC/EN62368-1 ja EN55022 standardien mukaisesti ja niille on CB-raportti saatavilla. Muuntimilla on 3 vuoden takuu.